Vi måste ju träffas!

Pages: 34-34
Publication/Series: Atea tomorrow
Document type: Newspaper article

Vissa myter är svårare att slå hål på än andra. Att man i affärslivet alltid måste börja med att ses IRL, I Riktiga Livet, är en av myterna. Och ja, det stämmer att IRL-möten ofta är trevligare. De kan erbjuda en mer rik och effektiv kommunikation, man kan visa engagemang genom att besöka någon och ibland krävs det att man är på plats. Men, i de allra flesta fall finns det idag ett virtuellt alternativ till hands. I affären, på arbetsplatsen, i skolan, på vårdcentralen och på bion. Inte som en perfekt kopia av det fysiska mötet, men ett alternativ som ofta erbjuder något annat som flexibilitet i tid och rum, möjlighet att bjuda in fler att delta och bidra samt inspelningsmöjligheter. Vi lever i en spännande tid där vi erbjuds fantastiska möjligheter till nya former av kommunikation och vi har mycket att vinna på att dra fördel av dessa på ett smart och hållbart sätt.

• Media and Communications
  • Resfria möten