Mistra Sustainable Consumption - partnerworkshop

chair_msc.jpg

Den 21 mars hålls en workshop inom ramen för projektet Mistra Sustainable Consumption - from nische to mainstream.

Workshoppen har som mål att avstämma forskningsarbetet med samhällspartners för temaområdet ’inredning’. Liknande workshops hålls senare i vår i Stockholm (om mat) och Göteborg (om semestrande).

Workshopdeltagare är bl a IKEA, ICA/Hemtex, ReTuna, Malmö stad, Göteborgs stad, Västra Götalandsregionen och Naturskyddsföreningen, samt forskare från KTH, Chalmers, och Lund universitet.

För ytterligare information, kontakta matthias [dot] lehner [at] iiiee [dot] lu [dot] se (Matthias Lehner)

Utgångspunkt för partnerworkshoppen är en nyligen färdigställd forskningsrapport, ’Att inreda hållbart?’

att_inreda_hallbart.jpg

Time:
21 March 2019 10:00 to 16:30
Location:
The International Institute for Industrial Environmental Economics, Tegnérsplatsen 4, Lund
Contact:
matthias.lehner [at] iiiee.lu.se